Cloud-Nine – Award for Design excellence

Share

Vår fantastiske klesdesigner, Rita Schäffer – Cloud-Nine, har nok en gang fått merke for God Design.  Alle på Huben gratulerer masse !!!

BÆRESYSTEM FOR SONDEERNÆRING

Barn som er avhengig av sondeernæring må i likhet med voksne bære med seg det medisinske utstyret, slanger og poser, i en ryggsekk eller bruke dryppstativ. Dette er til hinder for lek og interaksjon med andre barn. Linus Vesten er tilpasset størrelser fra 2-10 år og er det første hjelpemiddelet som frigjør disse barna fra tungvint utstyr i en utfordrende livssituasjon.

ET BEDRE BARNEROM

Linus Vesten gir barn med behov for sondeernæring en ny og friere hverdag. Hjelpemiddelet er et vanlig klesplagg som både skjuler og beskytter sonden og posen med ernæring. Samtidig sørger vesten for at ernæringen holdes varm inntil kroppen i kaldt vær. Barn som må ha sondeernæring er ofte plaget med oppkast, derfor er materialvalget viktig. Vesten finnes i to farger og kan vaskes ren på 60°C. Linus Vesten er et fremragende eksempel på hvordan nytenking og design kan bidra til å forbedre en vanskelig hverdag. Ved å integrere en medisinsk utfordrende situasjon i et produkt, kan barnet få tenke på noe annet enn sykdommen sin.